flyt

Under måndag – onsdag har jag varit på Universitetet och insupit akademinska kunskaper. Vi har haft examination genom litteraturseminarie och fallstudiediskussioner. Det var intressant och lite pirrigt också. Då man inte vet vilken nivå det ska ligga på för att bli godkänd så är det pirrigt.
Nu tror jag att det gick bra så att jag och mina kompisar i studiegruppen är godkända.
Men nu är det bara att ta nya tag och blicka framåt till nästa träff som är om 3 veckor. Då ska den här kursen avslutas och nästa inledas under en vecka.

Vi har en hel massa uppgifter som ska lämnas in nu till andra delen av den här kursen. Det är analysering av åtgärdsprogram, litteraturseminarium, begreppstentamen, en empirsik studie med en enkät ska lämnas in och opponeras på, artiklar ska gransaks och analyseras och vi ska färdisställa vår självvärdering.

Så jag vet vad jag göra framöver. Idag har jag haft en pluggardag…och jag har haft flyt.Det känns väldigt trevligt. Jag har gjort klart ( hoppas jag) min enkät som ska lämnas ut, jag ahr skrivit syfte, bakgrund och en inledning till studien och jag har granskat det åtgärdsprogram som jag skulle göra. Så ikväll blir det nog lite slappartid också.
Man måste ju vila hjärnan lite mellan varven. Men om någon funderar på att plugga till speciallärare, så rekommenderar jag det varmt! Jag har lärt mig massor och fått nya insikter, både om mig själv och om skolverksamheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *