kalashelg

I helgen har det varit 7års kalas här i huset. Så jag har inte ägnat så mycket tid åt uppdateringar här. Men Jag har läst en hel del. Om man tycker att vetenskapsteorier är krångligt och svårt så finns det en räddning: Vetenskapsteori för nybörjare!

 

 

 

 

 

 

 

 

Den var jag och lånade på tosdag kväll och redan innan lunch på fredagen så hade jag läst ut den. Den var inte den mest djupgående kring olika teorier, men den gav vissa grundläggande baser osm jag kände var bra. Ibland är det skönt att få bekräftelse på att man förstått något rätt också.

I morgon och to m onsdag är det examineringar, fallstudier, litteraturseminarier och föreläningar som ligger på schemat. Det är 3 dagar i Umeå så nu håller jag på att packa för fullt. Det är mycket som ska med. Det känns lite tungt då jag inte känner mig helt säkert på delar av det som sak redovisas. Men det känns skoj också. Pirrigt, men skoj.
Jag uppdaterar i slutet av veckan hur det gick!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *