logos

Det är rätt intressant att testa sina egna barn på olika sätt. Mina har fått göra diverse olika tester då jag läst till speciallärare. Nu idag har jag suttit med sonen, 9 år, och testat Logos. Jag gick den utbildningen för någon månad sedan och programmet har strulat så jag har inte kommit igång med att prova det själv. Men idag lyckades jag testa honom här hemma. Det har hittills gått rätt bra. Men det ska bli skoj att se hur resultatet blir och vad jag kan göra för analys av detta. Det ska nämligen lämnas in en analys och tankar kring ett test för att få certifikatet på kursen.  Jag hoppas kunna göra det snart så det blir klart.  Det svåra är ju inte att genomföra testerna utan att klura ut vad man kan dra för slutsatser och vilka rekommendationer man ska ge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *