telefondag

Idag har det blivit många samtal. Det känns som om telefonen suttit fast vid örat i flera timmar och jag känner att halsen är lite öm. Jag började med kommungubben, vi löneförhandlade. Han är inte värst smidig och väldigt otrevlig emellanåt. Men jag fick upp lönen några tusen och det kändes ju bra. Fast jag hade såklart velat ha upp den ännu mer. Men jag ska få förhandla på nytt i sommar när mitt vik går ut. Sedan var det rektorn. Jag hade inte fått någon information om var, när och hur jag skulle infinna mig på tisdag när det drar igång. Det bestämdes att jag ska komma dit kl 8 på tisdag så kan hon och jag sätta oss och reda ut vad jag ska göra mm. Det känns bra

Jag fick förtroendet att läsa en uppsats som en kompis tillika spec ped studerande skrivit. Jag brukat åka med henne till Umeå förut. Hon har nu under ut jobbat som spec ped i kommunen. Det mest intressanta var att hon på en spec ped träff hört att den skolan där jag fått jobb nu hade velat anställa någon då de hade stora behov. Då hade någon annan sagt att de väntade på en som läste till spec lärare och som var färdig till jul. De hade även där sagt att de skulle göra om tjänsten till spec lärare.

Sedan efter middagen pratade jag med min kompis fr norr. Vi diskuterade allt från jobb, män, midsommar, barn och väder. Det är så skönt att ha sådana vänner som man kan dryfta det mesta med. Det behövs.

Men nu är öronen och halsen trötta och behöver vila.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *