sommarlov

Nu blir det glest mellan inläggen. Det beror på att jag till fullo njuter av sommaren och allt vad det innebär. Idag har jag dock åter kommit tillbaka till verkligheten då mannen tog barnen och åkte bort. Jag har suttit i flera timmar nu och klurat på uppsatsämne, syfte, frågeställningar, rubriker mm.

Jag har kommit en bit på vägen och skrivit lite bakgrund mm, men jag vet inte om detta blir det slutliga resultatet. Det beror på vad och om jag får något jobb i höst. Jag har sökt allt som kommit ut, både som speciallärare och grundskollärare.  Då ansökningstiden är slut i slutet av juli så håller jag tummarna att det blir något trevligt som passar mig.

Men tills vidare känner jag mig nöjd med att jag har startat och kommit en liten bit på väg. Förhoppningsvis kan jag använda det jag skrivit nu idag även om jag byter vinkling lite på mitt arbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *