nuläge

Nu befinner vi oss i utbildningen i moment 2 av 3. Det sista momentet inleds i v 17 när nästa träff är. Det avslutande momentet innehåller utredningen kring en elev. Det är skoj att få testa lite nya test material och klura kring hur man gör utredningar. Jag har gjort en hel del sådana i mina dar, men det är skönt att höra att man gjort rätt också.

Just nu är det ju min utbildning jag siktar på att få klar. Men sedan vet jag inte om jag stannar där eller vill vidare. Det lockar inte att bli rektor eller nåt sånt. Men kanske mer bred specialutbildning. Det beror lite på var jag kommer att hamna och vad som händer framöver.
Just nu befinner jag mig i ett vakuum där jag varken vet bu eller bä. Jag har ingen aning om hur hösten ser ut, var jag kan tänkas jobba, om jag kommer jobba någonstans. Vi ska nu under våren bestämma uppsatsämne, men då jag inte vet var jag hamnar så känns det svårt att välja ämne. Det är ju en fördel om det tex finns invandrarbarn om det är kring något sådant som jag har tänkt skriva. Det vet jag ju i dagens läge inte då jag inte har en aning om var jag kan hamna.
Samtidigt så är det ju en upplyftande tanke och lite "jag har alla möjligheter i världen" känsla över det. Planerings människan i mig har det jobbigt, men den spirituella delen av mig mår bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *