Månadsarkiv: februari 2014

jobbtankar

På mitt nuvarande jobb är jag anställd som specialpedagog. Det verkar vara det enda som finns ( nästan) i den här stan. Men behoven talar ett annat språk. Det finns ett stort behov av speciallärare, men som min chef förklarade så fick de betalt från kommunen för att anställa en specialpedagog, men skolan var tvungen att betala själv för att anställa en speciallärare. Så specialpedagog fick det bli. Men jag är fortfarande väldigt nöjd och glad över mitt fasta jobb. Mina arbetsuppgifter har hittills varit rätt varierande. Jag har både haft lektioner ( spec lärare) och gjort utredningar och förebyggande arbete(spec ped) så egentligen får de 2 i 1. Men samtidigt så gillar jag det också, det är fritt och jag gör lite ”som jag vill”. Det som är tristast, fast kanske blir en fördel senare, är att jag inte har några lov utan en semestertjänst.

 

lycklig

Igår var det en av de bästa dagarna jag upplevt på ett jobb. Jag satt och skrev ÅP på fm och fick beröm från kollegor att jag var bra, det värmer alltid. Efter lunch så hade jag utvecklingssamtal med rektorn som öste beröm hon också. Jag hade presterat långt över förväntan, hade en bra syn på elever och är lösningsfokuserad bl.a. Hon lovordade mina ÅP och hade bara hört gott från kollegor.
Hon undrade vad jag ville ha i lön och efter att jag sagt min summa sa att om jag inte får det jag önskade skulle jag be honom kontakta henne. Så löneökningen är också klar.
Efter mötet åkte jag och min rumskompis på jobbet in till stan för att fika och prata jobb. På väg till bilen tar jag upp hem-mobilen och läser på mailen där att min uppsats blivit godkänd!

Det är klart, det är över. Jag klarade att plugga och jobba samtidigt. Jag har klarat varenda delmoment utan att behöva göra om någon uppgift. Många gånger har jag fått höra att det inte skulle gå, men jag är ett levande bevis för att jag har klarat det!

väntan

NU vill jag verkligen veta om uppsatsen är godkänd eller ej. Det är så jobbigt med ovissheten.

Måste jag göra om den eller är det ok, är jag klar eller är det saker kvar att fixa…..